budova ÚVTOS Ružomberok, Dončova 6, Ružomberok +421 918 101 131 info@ipa-rk.sk

Národný kongres a Víkend priateľstva Slovenskej sekcie IPA 2018

Dňa 29. septembra 2018 sa v Mýte pod Ďumbierom konal každoročný Národný kongres Slovenskej sekcie IPA.

Dôležité body programu rokovania:
1. Výročná správa o činnosti, hospodárení a o stave majetku Slovenskej sekcie IPA za rok 2017.
2. Návrh Výkonného prezídia Slovenskej sekcie IPA na pozastavenie hlasovacieho práva územným úradovniam Slovenskej sekcie IPA (z dôvodu slabej platobnej disciplíny územných úradovní resp. ich členov).
3. Návrhy Výkonného prezídia Slovenskej sekcie IPA a niektorých územných úradovní na zmenu a doplnenie stanov Slovenskej sekcie IPA.
4. Určenie výšky členského príspevku a výšky odvodu na účet Slovenskej sekcie IPA v roku 2019.
 

Aj tento rok bol kongres obohatený sprievodným podujatím, Víkendom priateľstva Slovenskej sekcie IPA tentokrát pod patronátom Územnej úradovne Banská Bystrica, ktorého sa zúčastnili dvaja naši členovia s manželkami. Po ubytovaní v hotely Mýto bola naplánovaná prehliadky obce a vo večerných hodinách wellness. V sobotu bol zorganizovaný výlet Čiernohronskou železnicou do múzea lesných železníc v Čiernom Balogu. Po pútavom výlete si poobede opäť oddýchli v hotelovom wellnesse a načerpali sily na večerné spoločenské podujatie pri hudbe a tanci. Pobyt v hoteli bol ukončený v nedeľu raňajkami. Nasledoval ešte výlet z južnej strany lanovkou na Chopok. Potom sa už členovia územných úradovní plný zážitkov rozlúčili a cestovali do svojich domovov.

1  2  3